Open cultuur met alle ruimte om te groeien als mens en als professional

rechthoek_knop

Vacatures met perspectief.

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Dan willen we graag met je praten! Over je kennis en ervaring. Maar ook over je kijk op het vak. En over je ambities natuurlijk. Is de persoonlijke klik wederzijds, dan ben je GouwIT’er voor je het weet.

uur

HR-medewerker met affinititeit voor sales

Als HR-medewerker ben je ondersteunend aan de organisatie en verantwoordelijk voor alle
administratieve en organisatorische acties op het gebied van HR.

Bekijk vacature
uur

Vacature Ontwikkelaar

Als ontwikkelaar heb je bij voorkeur ervaring met Java of Kotlin. Ook SQL is voor jou bekend terrein.
Je bent onderdeel van een van onze Scrum-teams en bouwt mee aan de uitbreiding van de functionaliteit en de basis van onze software.
Als back-end ontwikkelaar zorg je ervoor dat alle processen optimaal verlopen.

Bekijk vacature
40 uur

Consultant Taxatie WOZ

Als consultant met specialisme op het gebied van WOZ-taxaties ga je de implementaties van onze webapplicatie bij de klanten door het hele land begeleiden. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant, helpdesk en productteams. Je adviseert en helpt klanten met de inrichting van onze software op het gebied van taxatie, BAG en WOZ. Het kan bijvoorbeeld gaan om de inrichting van een waarderingsmodel voor de modelmatige waardebepaling bij een klant maar ook om andere procesverbeteringen binnen de WOZ en BAG.

Bekijk vacature

Zit er nu niets voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie!

40 uur

DBA/migratiespecialist (HBO)

Als DBA/migratiespecialist converteer je volledige gemeentelijke belastingsystemen en/of basisregistraties binnen de overheid. Hiervoor is kennis van relationele databases en SQL een must. Je zal voornamelijk intern op kantoor werken, maar zal voor de noodzakelijke afstemming ook af en toe op locatie bij de opdrachtgevers aanwezig zijn.

Bekijk vacature