Open cultuur met alle ruimte om te groeien als mens en als professional

rechthoek_knop

Vacatures met perspectief.

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Dan willen we graag met je praten! Over je kennis en ervaring. Maar ook over je kijk op het vak. En over je ambities natuurlijk. Is de persoonlijke klik wederzijds, dan ben je GouwIT’er voor je het weet.

40 uur

Consultant Taxatie WOZ

Als consultant met specialisme op het gebied van WOZ-taxaties ga je de implementaties van onze webapplicatie bij de klanten door het hele land begeleiden. Je bent een belangrijke schakel tussen de klant, helpdesk en productteams. Je adviseert en helpt klanten met de inrichting van onze software op het gebied van taxatie, BAG en WOZ. Het kan bijvoorbeeld gaan om de inrichting van een waarderingsmodel voor de modelmatige waardebepaling bij een klant maar ook om andere procesverbeteringen binnen de WOZ en BAG.

Bekijk vacature
40 uur

DBA/migratiespecialist (HBO)

Als DBA/migratiespecialist converteer je volledige gemeentelijke belastingsystemen en/of basisregistraties binnen de overheid. Hiervoor is kennis van relationele databases en SQL een must. Je zal voornamelijk intern op kantoor werken, maar zal voor de noodzakelijke afstemming ook af en toe op locatie bij de opdrachtgevers aanwezig zijn.

Bekijk vacature