Actuele software die altijd aansluit op de laatste ontwikkelingen

rechthoek_knop

Slim. Innovatief. Klantgericht.

We bouwen systemen waarmee het prettig werken is. Zo zijn we een betrouwbare partner, die transparant communiceert en heldere afspraken maakt. Vanzelfsprekend volgen we de vakinhoudelijke vernieuwingen, die we vertalen in nieuwe producten en verbeterde applicaties. Onze drie kernwaarden zijn daarbij leidend.

 

1 Vernieuwend vakmanschap

Altijd up-to-date kennis van automatiseren én belastingen. De basis om vraagstukken adequaat op te lossen en vakinhoudelijke vernieuwingen te vertalen naar slimme producten.

2 Klantgericht samenwerken

Wij werken graag met u samen en nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Zo ontstaat een unieke verbinding: de persoonlijke klik.

3 Slim handelen

We pakken de regie en ontzorgen. Werken constructief samen. En hebben oog voor de consequenties voor anderen. Dat maakt automatiseren wel zo plezierig.

Laatste nieuws

Onze producten

Onze visie

Onze eerste prioriteit is het ontwikkelen van relevante software. Applicaties die makkelijk te gebruiken zijn, maar ook transparant en overzichtelijk. Ze moeten werkprocessen efficiënter maken en kosten besparen. Vanzelfsprekend moeten onze klanten volledig kunnen vertrouwen op onze systemen. En op de mensen van GouwIT. Dit betekent ook dat we willen excelleren door kennispartner te zijn. Samen optrekken met de klant en er zijn als het erop aankomt. Persoonlijk tot aan de klik.

Onze missie

Je kunt niet in alles goed zijn. Daarom focussen we ons op belastingen. We willen solide software ontwikkelen. Integrale oplossingen die optimaal zijn toegespitst op het dagelijkse werk rondom belastingregistraties en basisregistraties. We hoeven niet per se de grootste te zijn, wel de beste. We willen een partner zijn die waarde toevoegt bij lokale overheden, waterschappen en samenwerkingsverbanden. Dat doen we door dichtbij hen te staan, want in de persoonlijke relatie presteren we optimaal.

rechthoek_knop

Sterke groei, andere focus

Sinds de oprichting in 1999 zijn we flink gegroeid. Maar ook bij onze klanten is een en ander veranderd. Gemeenten gingen steeds meer samenwerken. Waren aanvankelijk individuele gemeenten onze klant, steeds vaker zijn dat grote samenwerkingsverbanden met veel – vaak gespecialiseerde – medewerkers.

Verbeteren van de efficiency

Waar we vroeger vooral met de eindgebruikers praatten over de inhoud (van wetswijziging tot WOZ-bepaling), werken we nu ook veel samen met de directies van de samenwerkingsverbanden. Dat geeft andere accenten. Natuurlijk, we praten nog steeds over de inhoud, maar als kennispartner praten we óók op strategisch niveau over het verbeteren van de efficiency.

 

 

Wederzijds vertrouwen

De wereld is complexer geworden, ook als het gaat om belastingsoftware. Gegevens die door de ene afdeling gebruikt worden, moeten toegankelijk zijn voor andere afdelingen bijvoorbeeld. Bovendien moeten gemeenten voldoen aan meer landelijke voorschriften. Als ontwikkelaar van relevante software gaan wij daar graag in mee. We luisteren naar de wensen van onze klanten en brengen onze expertise in. Wederzijds vertrouwen, elkaar goed leren kennen – dat is belangrijker dan ooit.

rechthoek_knop

Betrouwbare kennispartner

GouwIT hecht aan een sterke relatie met klanten, kennisinstellingen en samenwerkingspartners. We delen kennis en ervaringen en zijn dus constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Volgen van de trends

Altijd de oren en ogen wagenwijd open. Altijd alert op vakinhoudelijke vernieuwingen. We vinden het belangrijk een goed beeld te hebben van de trends op het gebied van belastingen, basisregistraties en zaakgericht werken. Vervolgens kijken we welke factoren invloed hebben op onze werkwijze en op de werkprocessen van onze klanten – als blijkt dat de software moet worden aangepast, dan doen we dat direct. Dit maakt ons een gewaardeerd sparringpartner.

Kennis delen

Ook intern delen we kennis, omdat we elkaar beter willen maken. Dat doen we met Confluence, een centrale kennisbank. We werken aan een vergelijkbaar systeem voor onze klanten: GouwIT Kenniscentrum, waar u straks alle informatie vindt die u nodig heeft.