26/8/2022

‘Even voorstellen’

Mijn naam is Niek Vermeulen, 22 jaar en kom uit Uden.
Ik ben bij GouwIT aangenomen om als consultant aan de slag te gaan. Ik ben enorm blij met deze kans en het vertrouwen dat ik heb gekregen bij GouwIT.
De combinatie van werken en tegelijkertijd leren en mezelf ontwikkelen spreekt me erg aan en ik heb er dan ook veel zin in.
Het eerste jaar ga ik aan de slag met bestandsuitwisseling. Als ik zelf de kennis en kunde beheers, heb ik de ambitie om de digitale omgeving op het gebied van bestandsuitwisseling naar wens in te richten voor de klanten. Hier zal ik uiteindelijk ook demo’s over geven aan de klant. Ik zal hiervoor zowel op locatie als vanuit het kantoor van GouwIT in Zaltbommel actief zijn.

Na het eerste jaar als werknemer bij GouwIT ga ik starten met een deeltijd HBO-opleiding bedrijfskunde, met als doel om me, naast de werkzaamheden als consultant bij GouwIT, nog verder te ontwikkelen. 
Ik ben heel gedreven om deze kans met beide handen aan te pakken en mezelf te ontwikkelen in voor mij een nieuwe sector.

#voorstellen #consultant #nieuwecollega #bestandsuitwisseling #GouwIT #ontwikkelen#kans

#voorstellen#consultant#nieuwecollega#bestandsuitwisseling#GouwIT#ontwikkelen#kans