Na de aansluiting van Rotterdam hebben wij deze week ook de gemeenten Aalsmeer, Purmerend en Uithoorn aangesloten.
Met de aansluiting van de gemeente Uithoorn staat de teller van de aansluitingen door GouwIT op 12. In totaal zijn er op dit moment 20 Nederlandse gemeenten aangesloten op de LV WOZ.

GouwIT feliciteert de gemeente Rotterdam met deze geweldige prestatie! De 3.5 miljoen berichten zijn succesvol verzonden naar de LV WOZ.

Verder lezen

Onlangs sloot de eerste gemeente, gemeente Hengelo, van het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente aan op de LV WOZ. Voor GouwIT was dit de achtste aansluiting op de LV WOZ. De gemeente Rotterdam heeft onlangs de aansluittoets behaald en sluit in november aan. 

Verder lezen

Wij zijn trots om u te informeren dat vanaf de release Gouw2016 7.5 voor GouwBelastingen en Gouw7 door accountantskantoor BDO zijn gecertificeerd.
Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan onze software en producten, om deze kwaliteit te kunnen borgen zijn wij een certificeringstraject gestart met BDO.
Op basis van een normenkader waarbij is getoetst op een betrouwbare werking van de primaire belastingprocessen is door BDO een ISAE 3000 verklaring afgegeven.

Verder lezen

De gemeente Hengelo is de achtste gemeente die door GouwIT is aangesloten, maar de eerste gemeente van het Gemeentelijke BelastingkantoorTwente (GBT). De tweede gemeente binnen GBT, gemeente Almelo, is reeds begonnen aan de aansluittoets.

Verder lezen

Wij zijn op zoek naar diverse nieuwe collega's! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring op het gebied van gemeentelijke belastingen en/of basisregistraties, bekijk dan snel de vacatures op onze website.

De openstaande vacatures zijn:

  • Taxatie consultant
  • Consultant
  • Java developers

Bekijk de functies en stuur jouw sollicitatie naar solliciteren@ gouwit.nl.

Na een intensieve samenwerking tussen de gemeente Rotterdam en GouwIT, is de gemeente Rotterdam in productie gegaan met Gouw7 WOZ-KAD-TAX. Het bijzondere aan deze livegang is dat de gemeente Rotterdam gebruik maakt van een eigen belastingenpakket, genaamd ONS. Middels diverse koppelvlakken, die gezamenlijk zijn ontwikkeld, is er een goede werking tussen ONS en Gouw7 gerealiseerd.

Verder lezen
naar boven